Excelsior geen titelkandidaat: "Andere ploegen de favoriet"

30 augustus 2020, 09:59   Bijgewerkt: 30 augustus 2020, 11:31

Excelsior won zaterdag met 1-6 van Jong PSV en is het seizoen zodoende erg goed gestart in de Eerste Divisie. De Rotterdammers willen graag bovenin meedraaien en mikken op promotie naar de Eredivisie. Directe promotie zal echter lastig worden, denkt algemeen directeur Ferry de Haan.

"Of promotie nu financieel gezien noodzakelijker is dan in andere jaren? Op dit moment zie ik daar geen verschil in, als je het vergelijkt met vorig seizoen", zegt De Haan tegen RTV Rijnmond. "Nee, ik denk niet dat wij als titelkandidaat nummer één bestempeld moeten worden. Wij moeten wel meedoen voor de promotieplekken, maar als je afgelopen seizoen aanhaalt denk ik niet dat wij het beste van onszelf hebben laten zien. De ploegen die vorig jaar bovenaan stonden hebben nu weinig mutaties, dus lijkt het me voor de hand liggend dat die meer titelfavoriet zijn dan wij."

Excelsior heeft al een aardige selectie, maar is nog niet compleet. "Wij vinden wel dat er nog iets bij moet. Centraal achterin, maar ook rechts voorin", zegt De Haan. "Maar zoals we altijd zeggen: dat moet wel iets toevoegen. We kunnen morgen iemand halen, maar het moet dan wel anders of beter zijn dan dat we al hebben. Daar blijven we naar speuren, maar we zijn nu nog niet in onderhandeling."

Lees ookExcelsior begint seizoen met zesklapper tegen Jong PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen