Derksen: "Ik maak me ook geen zorgen over de chemie"

10 september 2020, 16:11

Johan Derksen verwacht geen grote problemen bij de start van Veronica Inside vrijdagavond. De voetbalanalist zit dan voor het eerst weer aan tafel met Wilfred Genee bij de voetbaltalkshow, de presentator met wie hij hevig in de clinch lag en had willen breken. Een verzoeningsgesprek is desondanks niet nodig voorafgaand aan de eerste uitzending.

Dat vertelt Derksen tegenover het Algemeen Dagblad. "Als je van te voren bij elkaar gaat komen, ga je weer een uitzending zitten regisseren. Dat is niet onze kracht. Ik maak me ook geen zorgen over de chemie. Daarvoor hebben we genoeg meegemaakt", stelt Derksen, die zich dan ook niet gaat indekken voor Veronica Inside. De analist gaat als vanouds doen wat hij deed.

"Ik ben niet veranderd. Ik vind dat we ons moeten blijven onderscheiden en dus alles kunnen blijven zeggen", aldus Derksen een dag voor de eerste uitzending, waarbij Wim Kieft aansluit als gast. Ook is er weer pubiek bij de eerste uitzending: er zijn dertig mensen welkom in de studio van Veronica Inside.

Lees ookVeronica Inside keert terug met Derksen

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen