Minder of zelfs geen Feyenoord-fans bij volgende overtreding

21 september 2020, 22:11

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft Feyenoord maandag een brief geschreven waarin hij eist dat de club extra maatregelen neemt om ervoor te zorgen dat de coronamaatregelen worden nageleefd. Als de regels weer worden overtreden, dan heeft dat mogelijk gevolgen voor het aantal supporters dat in De Kuip wordt toegelaten.

Zondag tegen FC Twente namen Feyenoord-fans het niet altijd even nauw met het schreeuw- en zangverbod. Bovendien hield een deel van de supporters zich niet aan de anderhalvemeterregel. Feyenoord moet van Aboutaleb 25 extra stewards inzetten die zich specifiek gaan bezighouden met de handhaving van de anderhalve meter afstand. Gaat het binnenkort toch weer mis in De Kuip, dan overweegt hij om minder of zelfs geen fans meer toe te laten. 

Lees ookFeyenoord reageert op kritiek Rutte en zet meer stewards in

Eerder op de dag uitte Mark Rutte al kritiek op de Feyenoord-fans en andere voetbalsupporters die zich niet hielden aan het coronaprotocol. "Dit moet je gewoon niet doen. Het is heel dom, want zo krijgen we het virus niet onder controle. Gewoon je bek houden als je er zit, naar die wedstrijd kijken en niet schreeuwen. Dat is te doen", zei hij tegen RTL. Later op de dag gaf de minister-president aan dat zijn uitspraak betreurde.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen