Sparta punt- en doelpuntloos: "Teleurstelling, maar geen irritatie"

26 september 2020, 21:21

Door het speelschema werkt Sparta veel loodzware wedstrijden af in het begin van het seizoen, maar de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle was één van de duels waarin juist wel iets mogelijk had moeten zijn. Na nederlagen tegen Ajax en Vitesse werd er zaterdag echter ook van PEC verloren en bovendien met grote cijfers: 4-0. Henk Fraser weigert echter in paniek te raken.

PEC en Sparta hielden gelijke tred, tot Sparta op slag van rust Mica Pinto met een rode kaart verloor. De penalty die resteerde werd gescoord door PEC. "De penalty is voor ons bepalend geweest", zegt Fraser tegen RTV Rijnmond. "In de wedstrijd dacht ik eerlijk gezegd dat het honderd procent zeker een strafschop was. Als ik de beelden zie, dan krijg je de discussie of het de schouder of de arm is."

Met tien man speelde Sparta na rust een kansloos duel. Het staat na drie duels zodoende laatste met nul punten en nul goals. "Waar we rekening mee moeten houden, is dat we de achterstand, die we hebben opgelopen, goed moeten gaan maken", zegt Fraser. "Dat we dit kunnen, dat staat voor mij buiten kijf. Daarom is er teleurstelling, maar is er geen irritatie of een andere vorm van negatieve emotie."

Volgende week komt AZ op bezoek, de week daarna wacht Feyenoord-uit voor Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen