Drama start Zoet: zeven keer vissen en pingel veroorzaakt

27 september 2020, 14:35   Bijgewerkt: 27 september 2020, 15:19

Jeroen Zoet (op archiefbeeld) heeft een bijzonder vervelend debuut achter de rug bij La Spezia. De keeper werd in totaal zeven (!) keer gepasseerd, waarvan vier doelpunten op de borden bleven staan. Bovendien veroorzaakte hij ook een strafschop waaruit werd gescoord, waardoor de 1-4 nederlaag erg ongelukkig was voor de van PSV overgekomen sluitpost.

Daarmee is het begin van de gepromoveerde club in de Serie A ongelukkig. Met Jeff Chabot op de bank was Zoet de enige speler met een Eredivisie-verleden bij Spezia, maar werd al na twee minuten gepasseerd door een speler die ook in Nederland furore heeft gemaakt. Voormalig sc Heerenveen-speler Filip Djuricic had een hele fraaie actie in huis vanaf de linkerkant van het zestienmetergebied en passeerde Zoet vervolgens in de verre hoek.

Mede omdat een treffer van Francesco Caputo werd afgekeurd – drie van vier de door hem gemaakte goals werden door de VAR afgekeurd vanwege buitenspel – kon Spezia nog wel op gelijke hoogte komen. Andrey Galabinov maakte na een half uur het eerste doelpunt van de club in de Serie A ooit, maar dat leverde geen punt op.

Mede omdat Zoet in de fout ging na ruim een uur. Hij vloerde Caputo en de bal ging op elf meter, het buitenkansje werd benut door Domenico Berardi, waarna het duel twee minuten later werd beslist door Gergoire Defrel. Het slotakkoord was voor Caputo, die na drie afgekeurde treffers zijn vierde doelpunt van de middag wél op het scorebord zag blijven staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen