Ajax treft ex-verdedediger Heerenveen Høegh in CL

6 oktober 2020, 09:58   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 10:06

Daniel Høegh heeft in FC Midtjylland een nieuwe club gevonden. De Deense opponent van Ajax in de Champions League heeft de verdediger tot het einde van het seizoen vastgelegd. Høegh trainde de laatste weken mee bij SC Heerenveen, waar hij in het verleden ook al drie jaar onder contract stond.

De Deen maakte in 2017 de overstap van Odense BK naar SC Heerenveen, waar hij in zijn eerste twee seizoenen uitgroeide tot vaste basisspeler. In zijn tweede seizoen droeg hij de aanvoerdersband. Vorig jaar raakte hij door de komst van Ajax-huurling Sven Botman op het tweede plan, waardoor hij deze zomer op zoek ging naar een nieuwe club. De laatste weken hield hij nog wel zijn conditie op peil in Friesland en dat leidde tot een contract in zijn thuisland.

Høegh staat binnenkort mogelijk oog in oog met Ajax, dat in de loting voor de Champions League gekoppeld werd aan Midtjylland. De Deense kampioen neemt het verder op tegen de grootmachten Liverpool en Atalanta Bergamo. Daar speelt Sam Lammers, met wie Høegh samen bij SC Heerenveen speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen