Bajevic blij met punt tegen Oranje: "Kan veel waard zijn"

11 oktober 2020, 22:10

Bosnië en Herzegovina-bondscoach Dusan Bajevic is trots op het resultaat dat zijn ploeg in eigen huis boekte tegen het Nederlands elftal zondagavond. Bajevic erkende dat de manier van spelen van zijn elftal weliswaar niet de schoonheidsprijs verdiende, maar het resultaat was in zijn ogenheilig. "Dit punt kan veel waard zijn", voorspelde de oefenmeester.

Na drie duels heeft Bosnië alleen verloren van concurrent Polen, tegen Italië en Nederland speelde het verdienstelijk gelijk in eigen huis en dus staat het op twee punten in de Nations League-poule. "De fans stelden het misschien niet op prijs, maar we moesten op deze verdedigende manier spelen tegen deze tegenstander", analyseerde de coach, die vond dat zijn ploeg zeker niet meer kreeg dan het had verdiend.

"In mijn ogen hebben wij zelfs de beste kansen gehad van de wedstrijd, ondanks dat Nederland in de slotfase ook nog had kunnen scoren. De jongens hebben volwassenheid getoond", zei Bajevic, die zich recent niet plaatste voor het EK 2021 wat juist weer een teleurstellend resultaat was. "Dit waren twee hele verschillende wedstrijden. We hebben er alles aan gedaan om het EK te houden halen."

Lees ookDe Boer: "Als je vijf kansen krijgt

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen