Van der Vaart over Götze: "Ihattaren is de beste speler van PSV"

12 oktober 2020 – Rafael van de Vaart snapt niet dat Mohamed Ihattaren op een zijspoor is beland bij PSV. De nieuwe trainer Roger Schmidt geeft de voorkeur aan andere spelers en heeft vooralsnog weinig vertrouwen in het talent. Ook de komst van Mario Götze is voor hem niet prettig, denkt Rafael van der Vaart.

Van der Vaart over Götze: "Ihattaren is de beste speler van PSV"

De voormalig middenvelder sprak bij NOS Studio Voetbal zijn ongenoegen uit over de situatie bij PSV. Hij ging in op de komst van Götze naar Eindhoven. "Het is een grote naam, maar iedereen wordt een beetje nerveus. Hij speelt als jaren niet en zijn statistieken zijn ook niet geweldig. Hij kan een heel goede speler worden voor PSV, maar hij is geen Mesut Özil. Dat gevoel kreeg ik. Als je echt zo goed bent als iedereen zegt, waarom ga je dan naar PSV?"

In zijn favoriete PSV-opstelling heeft Van der Vaart geen plaats ingeruimd voor de Duitser. "Het maakt me geen reet uit: Ihatteren moet spelen! PSV snapt er echt helemaal niks. Ik word ook boos, want Ihattaren is de allerbeste speler die ze hebben. Als hij blijft spelen, wordt hij de volgende Ziyech."

PSV

gerelateerd