Eredivisie Vrouwen definitief los: clubs voldoen aan eisen

28 oktober 2020, 11:21

De Eredivisie Vrouwen gaat definitief weer van start op vrijdag 30 oktober. Nadat de overheid toestemming had gegeven om de competitie te vervolgen, is inmiddels aan alle voorwaarden voldaan. Het niveau van de coronavoorwaarden zit volgens de KNVB op het niveau van die van de Eredivisie en de Eerste Divisie.

Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Zodoende kan ook de Eredivisie Vrouwen weer van start. "Dit vraagt veel van de clubs en de KNVB, maar we hebben altijd de overtuiging gehad dat we dit voor elkaar zouden krijgen. We zijn heel blij dat de bal nu weer gaat rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal in Nederland", licht Kirsten van de Ven, manager vrouwenvoetbal bij de KNVB, toe.

Er was bij veel andere (top)sporten veel ophef over de beslissing van de overheid, omdat het vrouwenvoetbal eerst nog lang niet kon voldoen aan de strenge voorwaarden, die aan de bubbel worden gesteld. "Sinds we twee weken geleden groen licht kregen van de minister om ook door te mogen gaan met de Vrouwen Eredivisie, hebben we alles op alles gezet om alle processen verder coronaproof te maken."

Bekijk hier het hele programma in de Eredivisie Vrouwen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen