Bijlow en Haps ontbreken bij Feyenoord in Emmen

1 november 2020, 13:26

Feyenoord moet het in de uitwedstrijd bij FC Emmen stellen zonder doelman Justin Bijlow. De 22-jarige sluitpost hield een blessure over aan het Europese duel met Wolfsberger AC en moet het uitduel aan zich voorbij laten gaan. Coach Dick Advocaat kan vanaf het begin tevens niet beschikken over Ridgeciano Haps, die eveneens niet ongeschonden uit de strijd is gekomen. Hij begint op de bank.

Bijlow wordt tussen de palen vervangen door reservedoelman Nick Marsman, die voor het eerst dit seizoen in actie gaat komen. Links achterin maakt Tyrell Malacia zijn rentree in de basis. Hij is de vervanger van Haps. Verder kiest Advocaat voor de logische namen. Zo heeft Bryan Linssen opnieuw een basisplaats in de spits en staat Bart Nieuwkoop als rechtsachter opgesteld.

Eric Botteghin begon in de Europa League nog in de basis vanwege de schorsing van Marcos Senesi, maar keert weer terug op de bank. Senesi vormt in Drenthe het centrale duo met Uros Spajic. Feyenoord hoopt zich in de Oude Meerdijk te revancheren na een dramatische week. Vorig weekend speelden de Rotterdammers gelijk tegen RKC, terwijl Wolfsberger in De Kuip met 4-1 te sterk was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen