Jørgensen: "Dit soort overtredingen zie je iedere week"

26 november 2020, 23:55

Feyenoord sleepte ondanks de rode kaart van Nicolai Jørgensen een gelijkspel uit het vuur bij CSKA Moskou (0-0). De spits moest al snel na de rust inrukken na twee ellebogen waarvoor hij geel kreeg. Jørgensen was het na afloop niet eens met de scheidsrechter. Volgens de Deen worden dergelijke overtredingen iedere week gemaakt.

Daarbij haalde Jørgensen de overtreding van Zlatan Ibrahimovic afgelopen weekend op Kalidou Koulibaly aan, tijdens Napoli – AC Milan (1-3). Toen raakte de Zweedse spits Koulibaly met een elleboog vol in het gezicht, maar kreeg hij geen kaart. "Daarom denk ik niet dat de scheidsrechter de juiste beslissing heeft gemaakt", vond Jørgensen. "Bij de eerste elleboog was het niet eens een vrije trap, dat was gewoon een duel. Maar ik gaf de scheidsrechter wel de kans om mij weg te sturen, dus dat is niet slim. Toch denk ik dat als er een VAR was geweest, ik niet was weggestuurd. Die had het niet eens een gele kaart gevonden."

Jørgensen mist nu sowieso het duel van volgende week donderdag met Dinamo Zagreb. "Daar baal ik enorm van natuurlijk", aldus de Deen. "We staan er goed voor en ik ben heel blij met het resultaat tegen CSKA. Als we donderdag winnen is het goed." Jørgensen had Feyenoord overigens nog op voorsprong kunnen schieten, maar hij kon zijn voet net niet achter een scherpe voorzet van Berghuis krijgen. "Een goal zal mij helpen om weer in vorm te raken. Maar ze komen uiteindelijk wel. Ik moet gewoon doorgaan zo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen