Gakpo grijpt naast trofee EL-speler van de week

27 november 2020, 15:53   Bijgewerkt: 27 november 2020, 16:02

Cody Gakpo mag zich niet de beste speler van speelronde vier in de Europa League noemen. De buitenspeler van PSV was een van de vier genomineerden, maar werd uiteindelijk niet gekozen. De prijs ging namelijk naar Tottenham Hotspur-uitblinker Carlos Vinícius, die met twee treffers aan de basis stond voor de 4-0 zege tegen Ludogorets.

Gakpo kreeg uiteindelijk niet genoeg stemmen op de website van de UEFA. Daar was hij genomineerd met Vinícius, Kerim Demirbay (Bayer Leverkusen) en Nicolas Pépé (Arsenal). Gakpo was de grote man aan PSV-zijde tijdens de knappe wederopstanding tegen PAOK, dat al na een kwartier met 0-2 voorstond. De aanvaller scoorde en bereidde een treffer voor, waarmee hij een enorme bijdrage leverde aan de 3-2 zege.

Het was echter collega-aanvaller Vinícius die de prijs aan zijn vitrinekast mocht toevoegen. De 25-jarige Braziliaan wordt dit seizoen gehuurd van Benfica en laat een goede indruk achter. Dat is slecht nieuws voor Steven Bergwijn, die het te vaak moet doen met een rol op het tweede plan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen