Derby tegen Arsenal komt nog te vroeg voor Ziyech

23 december 2020, 16:57

Door de naam van Hakim Ziyech kan een streep wat betreft de wedstrijd tussen Arsenal en Chelsea op Boxing Day. Dat heeft trainer Frank Lampard woensdag laten weten via de clubwebsite. Daarnaast zijn Ben Chilwell en Reece James vraagtekens voor die wedstrijd.

"Hakim kampte in het begin van het seizoen met een blessure en hij heeft nu weer spierklachten. Dat moet nu eerst herstellen. Het is geen probleem voor de lange termijn, we hopen hem volgende week of misschien iets later terug te hebben. Hopelijk brengt hij daarna hetzelfde als hij de afgelopen tijd heeft gedaan." De inzetbaarheid van backs Chilwell en James is daarnaast twijfelachtig. "Ik weet niet of zij kunnen spelen."

Chelsea neemt het op tweede kerstdag op tegen Arsenal, dat slechts één van de laatste tien Premier League-duels won en vijftiende staat. Lampard wil echter niet spreken van een degradatiestrijd bij Arsenal. "Daar ga ik niet over praten. Arsenal is een goed team met een goede manager. Ze zijn wisselvalliger dan normaal. Maar als je een derby speelt, gaat het niet om vorm. We weten dat Arsenal een goed team is en daar bereiden we ons op voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen