Schmidt verklaart reservebeurt voor Ihattaren in Den Haag

13 februari 2021, 16:39

Roger Schmidt heeft Mohammed Ihattaren rust gegeven op bezoek bij ADO Den Haag. De aanvaller annex middenvelder werd in de bekerwedstrijd tegen Ajax ook al voortijdig gewisseld, ondanks dat hij in de ogen van velen de uitblinker was bij de Eindhovenaren. Het feit dat hij nu op de bank begint, heeft echter alleen een reden ten aanzien van zijn belasting.

"We hebben de laatste weken veel gespeeld en Ihattaren is nog niet zo lang geleden ziek geweest. Er zitten maar twee dagen tussen deze wedstrijden, dus we hebben ervoor gekozen om hem goed te laten herstellen. Hij kan altijd invallen als het nodig is", zei Schmidt over de reserveplek van Ihattaren tegen ADO Den Haag, een beslissing die opnieuw stof deed opwaaien na zijn voortijdige wissel in Amsterdam.

Lees ookIhattaren baalt van wissel en wilde het verschil maken

Zelf lag de coach overigens niet wakker van de ophef. "Ik heb het niet opgemerkt. Iedereen vraagt mij ernaar, maar ik ben geen social media-fan en heb geen social media-account", lichtte Schmidt toe. "Ik weet alleen wat de spelers tegen mij zeggen en ik moet de beslissing maken. Verder kan ik er geen commentaar op geven."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen