Gisteren gemist: heldenrol Vlap tegen Bayern, winst Chelsea

16 februari 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 15 februari.

Botman krijgt lof van aanvoerder: "Hij heeft alles"

Sven Botman gaat komende zomer waarschijnlijk een transfer maken. Na amper een jaar is Sven Botman alweer op weg naar een nieuwe club. Volgens Canal+ heeft LOSC Lille een akkoord bereikt met een Europese topclub over een transfer van 45 miljoen euro. Dat Botman zo snel alweer een stap omhoog gaat maken, verbaast Lille-aanvoerder José Fonte niet.

Dordrecht pakt mede door Bannis knappe winst bij Jong Ajax

FC Dordrecht heeft maandag de laatste plaats verlaten. De club was bij ingaan van de wedstrijd nog de hekkensluiter van de Eerste Divisie, maar won maandag bij Jong Ajax. De Amsterdamse talenten kwamen op voorsprong, maar gingen uiteindelijk met 1-2 onderuit.

'Mister Telstar' Korpershoek kondigt afscheid van profvoetbal aan

Aan alles komt een einde en dus ook aan de periode van Frank Korpershoek als profvoetballer. De 36-jarige verdediger annex middenvelder speelde sinds 2006 bij Telstar en maakt al vijftien seizoenen deel uit van de eerste selectie. Na dit seizoen vindt hij het welletjes geweest.

Vlap speelt absolute hoofdrol in spektakelstuk tegen Bayern: 3-3

Bij zijn basisdebuut in de Bundesliga heeft Michel Vlap meteen op geweldige wijze naam gemaakt. De van Anderlecht overgekomen aanvallende middenvelder stond aan de aftrap bij Arminia Bielefeld en was meteen goed voor een doelpunt en een assist tegen Bayern München. De bezoekers gaven een 1-3 voorsprong weg, maar pakten wel een knap punt: 3-3.

Chelsea wint zonder Ziyech eenvoudig van Newcastle

Vanaf de reservebank heeft Hakim Ziyech maandag toegekeken hoe Chelsea op Stamford Bridge eenvoudig won van Newcastle United. Op eigen veld had de formatie van Thomas Tuchel geen moeite met de laagvlieger: 2-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen