Ten Hag: "Ik hoef niemand te vertellen hoe belangrijk dit is"

18 februari 2021, 23:31

Erik ten Hag zag zijn ploeg op bezoek karakter tonen na een onnodige achterstand. De oefenmeester was vooral blij met de prestatie van Brian Brobbey en had ook lovende woorden voor Nicolás Tagliafico. De Argentijn ging in de fout bij de treffer van Lille, maar was vervolgens aan de overkant belangrijk bij de gelijkmaker.

"Het is mooi dat die strafschop werd verdiend door degene die de fout maakte bij de 1-0", doelde Ten Hag voor de camera van ESPN op Tagliafico. "Brian Brobbey had ik al klaar staan toen het nog 0-0 stond, maar dat liep dus even anders. Hij viel pas in de 1-0. Het is geweldig dat juist hij de winnende treffer maakt en dat we hier alsnog gewonnen hebben. We gunnen Brobbey het allerbeste en hopen dat hij Ajax dit seizoen nog gaat helpen met veel doelpunten."

Ook na de achterstand hield Ten Hag vertrouwen in een goede afloop. "Ik doe niet aan negatief denken. We speelden een goede wedstrijd en mijn ploeg heeft karakter. Dat hebben ze al vaker laten zien dit seizoen. Op deze manier worden we alleen maar sterker. Dit is een stap in de goede richting. Volgende week moeten we hetzelfde brengen om verder te komen. Ik hoef niemand te vertellen hoe belangrijk deze Europese overwinning voor ons is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen