Solskjaer over titel: "Manchester City staat te ver bij ons vandaan"

8 maart 2021 – Ole Gunnar Solskjaer denkt niet dat zijn Manchester United nog een kans heeft om rivaal Manchester City te passeren op de ranglijst. Solskjaer won zondagavond met 0-2 op bezoek bij de stadgenoot en liep zodoende drie punten in. Het verschil tussen de koploper en de nummer twee bedraagt echter nog altijd elf punten in het voordeel van City.

Solskjaer over titel: "Manchester City staat te ver bij ons vandaan"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Solskjaer acht een spannende titelstrijd dan ook niet realistisch. "Manchester City staat te ver bij ons vandaan. Ik heb niet het idee dat we ze nog kunnen inhalen", opperde de manager na de zege in de Manchester Derby bij Sky Sports. "We hebben vorig seizoen een inhaalslag gemaakt op Leicester City. Manchester City is echter van een ander kaliber."

United deed in het Etihad Stadium wel uitstekende zaken in de strijd om een ticket voor de Champions League. Solskjaer zag zijn ploeg een uitstekende prestatie op de mat leggen. "In wedstrijden als deze moet je echt je best doen voor United. Dit is een geweldig resultaat. We mogen even genieten, maar moeten ons daarna richten op de volgende wedstrijd."

Reacties

Premier League

gerelateerd