Solskjaer verwacht Vd Beek pas volgende maand terug

12 maart 2021, 17:41

Donny van de Beek zal voorlopig nog niet in actie komen bij Manchester United. Op de persconferentie van Ole Gunnar Solskjaer richting de thuiswedstrijd tegen West Ham United, gaf de trainer een update over zijn geblesseerde spelers. Hij verwachtte Van de Beek pas volgende maand weer fit te hebben.

Van de Beek is een van de vele blessuregevallen waar United momenteel mee te maken heeft. Alleen al op het middenveld ontbreken naast de oud-Ajacied ook Paul Pogba en Juan Mata. Solskjaer hoopt misschien één van de drie al voor de interlandbreak (eind maart) terug te hebben, maar verwacht dat het pas in april zal zijn. "Het duurt iets langer dan we verwachtten. We hebben nu nog drie wedstrijden tot aan de interlandbreak. Daarna zullen ze allemaal weer beschikbaar zijn."

Op 14 februari speelde Van de Beek zijn laatste wedstrijd voor United. In het competitieduel tegen West Bromwich Albion (1-1) viel hij toen twaalf minuten voor tijd in. Het daarop volgende Europese duel tegen Real Sociedad moest hij door een spierblessure missen. Tussendoor werd al enkele keren gespeculeerd over een terugkeer, maar die lijkt er voorlopig nog niet aan te komen. Van de Beek werd afgelopen week wel opgenomen in de voorlopige Oranje-selectie van bondscoach Frank de Boer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen