Ontspannen Flick: "Ik hoop op een goede tegenstander"

18 maart 2021 – Bayern München won woensdagavond met 2-1 van Lazio en dendert op die manier door in de Champions League. De titelhouder hoopt het toernooi voor de tweede keer op rij te winnen en is met een kwartfinaleplaats op de goede weg. Trainer Hansi Flick is dan ook tevreden en de Duitser gaat vrijdagmiddag rustig bekijken wie er op de loting aan zijn Bayern gekoppeld wordt.

Ontspannen Flick: "Ik hoop op een goede tegenstander"

"We zijn heel ontspannen over de loting en zijn blij dat we in de kwartfinales staan", vertelde Flick na de wedstrijd op de website van Bayern. "We zitten weer bij de beste acht clubs van Europa en ik hoop op een goede tegenstander. Dan kunnen we weer twee topwedstrijden afleveren. Ik ben tevreden over de manier waarop we voetballen. Lazio hield de deur goed gesloten en het is belangrijk dat we toch gewonnen hebben."

Joshua Kimmich was op zijn beurt minder blij met het spel van Bayern, al is de Duits international als vanzelfsprekend wel tevreden met het bereiken van de kwartfinales. "Dit was zeker geen briljante prestatie", aldus Kimmich. "Het is wel belangrijk dat we weer gewonnen hebben. Vooral in de heenwedstrijd hebben we het heel goed gedaan. We hebben weinig weggegeven en dat was prima."

UEFA Champions League

gerelateerd