Portugese bondscoach na incident: "Makkelie bood excuses aan"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 maart 2021 – De wedstrijd tussen Servië en Portugal (2-2) kende zaterdag een vurig einde. In blessuretijd maakte Cristiano Ronaldo de winnende goal, maar het doelpunt werd niet gegeven omdat de Nederlandse arbitrage niet had gezien dat de bal de doellijn was gepasseerd. Volgens bondscoach Fernando Santos heeft Danny Makkelie zijn excuses aangeboden.

Portugese bondscoach na incident: "Makkelie bood excuses aan"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronaldo was furieus nadat de goal niet werd gegeven en stormde op de arbitrage af. De vedette gooide daarna zijn aanvoerdersband op de grond en beende woest richting de kleedkamer. "De scheidsrechter heeft zijn excuses aangeboden en ik heb veel respect voor hem", zei Santos na de wedstrijd. "Maar het is niet goed dat er in een competitie als deze geen VAR of doellijntechnologie is. De bal was een halve meter over de lijn en er zet verder geen obstakel meer tussen. Het was echt heel duidelijk."

Santos kon het wel waarderen dat de Nederlandse leidsman zijn excuses kwam maken. "Maar dat lost het probleem niet op. Scheidsrechters maken fouten, want dat is menselijk. Maar dit is precies waar de VAR voor het in leven geroepen is."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd