Tadic begrijpt frustratie Ronaldo: "Hij is een pure winnaar"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 maart 2021 – Danny Makkelie doet er verstandig aan de komende tijd even niet in de buurt te komen van Cristiano Ronaldo. De Portugese steraanvaller dacht zijn land naar een overwinning te schieten tegen Servië, maar de scheidsrechter keurde een rechtsgeldige goal van de aanvaller af. Dusan Tadic toonde na afloop begrip voor de frustratie van Ronaldo.

Tadic begrijpt frustratie Ronaldo: "Hij is een pure winnaar"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronaldo ontstak na afloop van de wedstrijd in woede. Dat constateerde ook Dusan Tadic na afloop. "Hij was overduidelijk gefrustreerd", wijst Tadic naar tegenstander Ronaldo. "Het laat zien dat hij continu hongerig is. Het schetst zijn karakter, hij is een pure winnaar. Wij hadden wat geluk, want het was een moeilijke situatie voor de arbitrage."

De inzet van Ronaldo werd in blessuretijd van de lijn gehaald, terwijl die uiteindelijk al ruimschoots gepasseerd bleek. Dat beaamde Tadic echter niet. "Hij kijkt op zijn eigen manier naar de situatie, maar ik denk niet dat het zo was." Door de remise bezetten Portugal en Servië gezamenlijk de eerste plaats in de WK-kwalificatiepoule.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd