Japan geeft goede voorbeeld aan Oranje: 0-14 zege

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 maart 2021 – Japan heeft de sterke WK-kwalificatiereeks een uitstekend vervolg gegeven. In eigen land Mongolië won het Aziatische land met liefst 0-14, waarmee het een uitstekend voorbeeld gaf aan het Nederlands elftal, dat dinsdagavond ook een monsterzege nodig heeft op bezoek bij voetbaldreumes Gibraltar.

Japan geeft goede voorbeeld aan Oranje: 0-14 zege

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Japan ontving Mongolië in eigen land, ondanks dat het een uitduel betrof. Vanwege de coronamaatregelen mocht Mongolië geen tegenstander ontvangen. Al na 45 minuten spelen moest de thuisspelende ploeg vrezen voor een monsternederlaag, nadat het met 0-5 de kleedkamer opzocht. Die kwam er ook: Japan stopte pas nadat het veertien keer het net had laten bollen.

Grote man aan Japanse zijde was Yuya Osako. De spits van Werder Bremen maakte een hattrick, terwijl Junya Ito (Racing Genk) en invallers Kyogo Furuhashi (Vissel Kobe) en Sho Inagaki (Nagoya Grampus) allen tweemaal toesloegen. Het hielp Japan alweer aan de vijfde overwinning op rij in de WK-kwalificatiereeks, die moet leiden tot plaatsing voor de eindronde in 2022.

Een nieuw record leverde de zege van Japan overigens niet op. De grootste overwinning ooit van de Aziaten dateert van 1967, toen de Filipijnen met 15-0 werden verslagen.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd