Lingard laat West Ham United dromen van CL-voetbal

5 april 2021, 23:25

West Ham United mag dromen van Champions League-voetbal. The Hammers drongen maandagavond de top-vier van de Premier League binnen door Wolverhampton Wanderers met 2-3 te verslaan. Everton liet een gouden kans liggen om het gat met de top te dichten door tegen Crystal Palace de zege weg te geven.

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 2-3

West Ham United volgend seizoen in de Champions League? Waarom niet. Omdat clubs als Liverpool, Tottenham Hotspur en Arsenal het dit seizoen laten liggen, lonkt deelname aan het miljardenbal voor de ploeg van trainer David Moyes. West Ham heeft zijn opmars mede te danken aan Jesse Lingard, in de winter op huurbasis overgekomen van Manchester United.

Tegen Wolves scoorde hij alweer zijn zesde doelpunt in acht wedstrijden. Vroeg in de wedstrijd brak hij de ban door een solo die hij op eigen helft startte af te ronden. Via Pablo Fornals en Jarrod Bowen liepen de bezoekers vervolgens snel uit naar 0-3, waardoor de zege binnen leek. Niets bleek echter minder waar, want de thuisploeg knokte zich dankzij doelpunten van Leander Dendoncker en Fábio Silva terug tot 2-3. De gelijkmaker bleef West Ham bespaard.

Everton - Crystal Palace 1-1

James Rodríguez maakte maandag zijn rentree na iets meer dan een maand uit de roulatie te zijn geweest en was direct belangrijk voor Everton. De Colombiaan opende tien minuten na rust de score tegen het team van Patrick van Aanholt en Jaïro Riedewald en leek daarmee de matchwinner te worden. Koud in het veld verpeste Michy Batshuayi vlak voor tijd echter het feestje van Rodríguez door de 1-1 te maken. Everton blijft door het gelijkspel steken op de achtste plaats en heeft vijf punten minder dan West Ham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen