FC Eindhoven sorteert voor op ontslag hoofdtrainer Brandts

12 april 2021 – De samenwerking tussen FC Eindhoven en trainer Ernie Brandts lijkt tot een einde te komen. De Eerste Divisie-club maakt maandagavond bekend dat het zich beraadt op de toekomst van de huidige technische staf. Brandts zal de komende dagen in elk geval niet meer voor de groep staan.

FC Eindhoven sorteert voor op ontslag hoofdtrainer Brandts

Eerder op de avond schreef het Eindhovens Dagblad dat de spelersgroep het vertrouwen in de technische staf heeft opgezegd. Uit een stemming onder de spelers zou zijn gebleken dat er bijna unaniem geen draagvlak meer is voor Brandts. De selectie is niet te spreken over de tactische en voetbaltechnische benadering van de oefenmeester en zijn gelaten houding na een nederlaag.

FC Eindhoven bevestigt in gesprek te zijn geweest met de technische staf en de spelersgroep en schrijft in een kort statement de tijd te nemen om tot een passende oplossing te komen. In onderling overleg is besloten dat Brandts de komende dagen niet meer voor de groep zal staan. Daarmee lijkt er te worden voorgesorteerd op een vertrek van de trainer.

De Eindhovenaren zijn bezig aan een dramatische tweede seizoenshelft. Waar zij als nummer acht van de Eerste Divisie de winterstop in gingen, zijn zij nu terug te vinden op de zestiende plaats.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd