De Jong loopt schouderblessure op: "Het zit niet lekker"

24 april 2021, 23:39

SC Heerenveen-middenvelder Siem de Jong speelde zaterdagavond de teleurstellende wedstrijd tegen PEC Zwolle (0-2 nederlaag) helemaal uit, maar liep in de eindfase een vervelende blessure op. De oud-Ajacied viel op zijn schouder en daar had hij behoorlijk last van. "Het zit niet lekker."

Dat vertelt hij tegenover de Leeuwarder Courant na de nederlaag. De Jong denkt dat de blessure zit in de aanhechtig van de spier of pees van het gewricht in de schouder. Desondanks kon hij het duel wel volmaken, al ging dat niet met veel plezier. De middenvelder vond dat sc Heerenveen slecht voor de dag kwam in het Abe Lenstra Stadion.

"De wisselvalligheid in ons spel, dat moet eruit. We hebben ook duels gespeeld waarin we wel lieten zien dat we goed kunnen voetballen", weet De Jong. "Maar als het nét niet loopt, of als we nét niet goed staan op het veld, dan hebben we niet het vernuft om de oplossing te vinden. (…) We hebben tegen PEC Zwolle wel een paar kansjes gecreëerd, maar het was niet goed genoeg."

Ook Jansen ontevreden

Ook trainer Johnny Jansen was niet tevreden met het optreden van zijn elftal. "Ik vond het slap", was het oordeel van de oefenmeester tegenover Omrop Fryslân. "Je ziet wel dat het elftal er energie in wil stoppen. Ze beginnen wel te lopen met elkaar, maar net niet genoeg samen en dus worden de ruimtes te groot. Het zag er gewoon niet goed uit." De coach is wel een beetje bang dat het seizoen uitgaat als een nachtkaars. "Maar laten we afwachten wat de concurrenten allemaal doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen