PSG spreekt vertrouwen uit in 'beste keeper ter wereld' Navas

26 april 2021, 18:32

Keylor Navas blijft langer bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht maakt via de officiële kanalen bekend dat het contract van de 34-jarige doelman uit Costa Rica is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2024. Navas lag tot medio 2023 vast in de Franse hoofdstad.

PSG is zeer tevreden over Navas, die sinds de zomer van 2019 op de loonlijst staat in Parijs. De voormalig doelman van Real Madrid speelde tot nu toe 72 wedstrijden voor de Parijzenaars. In bijna de helft van die duels, 34 in totaal, hield Navas de nul. Met PSG won de Costa Ricaan de afgelopen twee jaar vier prijzen: de Franse titel (2020), de Coupe de France (2020), de Coupe de la Ligue (2020) en de Champions Trophy (2020).

"Ik ben erg blij dat het contract van Keylor Navas is verlengd", vertelt voorzitter Nasser Al-Khelaïfi, die onlangs ook werd verkozen tot de nieuwe voorman van de European Club Association (ECA), de belangenbehartiger van Europese clubs. "Hij is de beste keeper ter wereld. Hij geeft het team veel vertrouwen en de fans houden van hem. Hij zal een doorslaggevende speler zijn in de beslissende fase van het seizoen en de komende jaren."

Navas, 91-voudig international van Costa Rica, voetbalt sinds 2010 in Europa. De doelman begon zijn loopbaan in eigen land bij Deportivo Saprissa en zette bij Albacete zijn eerste stappen in het Spaanse profvoetbal. Via Levante kwam Navas in 2014 terecht bij Real Madrid om vijf jaar later de overstap te maken naar Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen