'Dortmund ziet opvolger van Sancho rondlopen bij PSV'

6 mei 2021 – Het zou zomaar kunnen dat Noni Madueke bezig is aan zijn laatste weken in dienst van PSV. Volgens BILD heeft Borussia Dortmund de negentienjarige Engelse aanvaller geïdentificeerd als opvolger van Jadon Sancho. Het Duitse medium denkt dat Madueke voor een bedrag van vijftien miljoen euro is op te pikken in Eindhoven.

'Dortmund ziet opvolger van Sancho rondlopen bij PSV'

Madueke komt pas serieus in beeld bij Borussia Dortmund als Sancho wordt verkocht. De Duitse grootmacht verlangde een klein jaar geleden nog 120 miljoen euro voor de Engelse aanvaller, maar zou de vraagprijs voor de komende transferperiode hebben laten zakken naar negentig miljoen euro. Manchester United was vorig jaar zomer dicht bij de komst van Sancho, maar slaagde er niet in overeenstemming te bereiken met Borussia Dortmund.

Manchester United zou Sancho nog altijd willen overnemen van Borussia Dortmund, terwijl ook Manchester City, Liverpool en Chelsea naar verluidt interesse hebben. Vertrekt Sancho bij de huidige nummer vijf van de Bundesliga, dan zou het zomaar kunnen dat Madueke als zijn opvolger wordt aangetrokken. Er zijn echter meer clubs die de Engelse aanvaller willen overnemen van PSV.

Vorige week schreven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dat er veel clubs zijn die Madueke willen inlijven. De aanvaller geniet Engelse, Duitse en Italiaanse interesse. Leicester City zou de club zijn die op dit moment het meest concreet is. De Engelse club, die zich binnenkort waarschijnlijk gaat plaatsen voor Champions League-voetbal, wil PSV twintig miljoen euro betalen voor Madueke.

PSV

gerelateerd