'Bonus voor PSV: enkele tonnen uit Italië na prestatie Zoet'

17 mei 2021, 20:37

PSV kan een financiële meevaller tegemoet zien. De Eindhovenaren stuurden Jeroen Zoet dit seizoen op huurbasis naar de Italiaanse laagvlieger Spezia, dat zich met nog één speelronde te gaan heeft verzekerd van een langer verblijf in de Serie A. Daardoor ontvangt PSV een kleine bonus.

Volgens het Eindhovens Dagblad ontvangt PSV daardoor binnenkort 'enkele tonnen' op de bankrekening. Zoet verkaste afgelopen zomer naar Spezia. Bij PSV verloor hij vorig seizoen al zijn basisplaats aan Lars Unnerstall. Na een verhuurperiode aan FC Utrecht besloot hij aanvankelijk voor zijn kans te gaan, maar de nieuwe trainer Roger Schmidt gaf de voorkeur aan huurling Yvon Mvogo.

De dertigjarige Zoet begon het seizoen nog als eerste keuze bij Spezia, maar moest zijn plek onder de lat al snel afstaan wegens een blessure. Mede daardoor kwam Zoet dit seizoen slechts tot zeven optredens in de hoofdmacht. Zoet leverde echter dus wel een bijdrage aan de huidige vijftiende plaats in de competitie, waardoor handhaving een feit is.

Afgelopen weekend begon Zoet in de basis. Met de Oranje-international tussen de palen won Spezia met 4-1 van Torino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen