Laporta over Koeman: "We moeten veel keuzes maken"

18 mei 2021, 22:46   Bijgewerkt: 19 mei 2021, 07:49

Het beloven spannende dagen en weken te worden voor Ronald Koeman. Door het plotselinge afhaken van FC Barcelona in de Spaanse titelstrijd zijn de pijlen in de Spaanse media nu gericht op de Nederlandse trainer, die serieus moet vrezen voor zijn baan. Voorzitter Joan Laporta schuift de beslissing nog even voor zich uit.

Hij wacht eerst tot het seizoen er definitief op zit. Dat is na komend weekend het geval. Eerder vandaag werd al bekend dat Laporta de knoop over de positie van Koeman nog niet heeft doorgehakt. Koeman heeft nog een contract tot 2022, maar staat serieus onder druk vanwege het mislopen van de landstitel.

"Ik kan zeggen dat we de prestaties na dit seizoen evalueren", zegt Laporta tegen Marca. "Uiteraard hangt alles af van de resultaten van de ploeg. We hebben de beker gewonnen en daar zijn we trots op, maar we zijn vroeg uitgeschakeld in de Champions League. Daarnaast was het afhaken in de titelstrijd onverklaarbaar. Je zult zien dat er volgende week beslissingen genomen zullen worden."

Of de voorzitter Koeman gaat ontslaan, wil hij nu dus nog niet zeggen. "Volgende week zullen we er meer over zeggen. We moeten hard werken en ervoor zorgen dat we competitief zijn in de Champions League en La Liga. We moeten veel keuzes maken en als er iets moet worden aangepast, dan doen we dat omdat het blijkbaar nodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen