Mooi nieuws: Robben in de basis in eerste play-off-duel

19 mei 2021 – Arjen Robben deed afgelopen weekend helemaal niet mee bij FC Groningen, dat hem wilde sparen voor de play-offs. Dat plan is geslaagd, want de buitenspeler gaat woensdag speelminuten maken tegen FC Utrecht. De routinier staat in de basis bij Groningen.

Mooi nieuws: Robben in de basis in eerste play-off-duel

De vorige keer dat Robben in de basis stond bij Groningen, was eerder deze maand tegen FC Emmen. Toen deed de buitenspeler tachtig minuten mee en gaf hij twee asissts tijdens de 0-4 overwinning. Vervolgens viel Robben nog even kort in (zeven minuten) tegen AZ, om afgelopen weekend tegen PEC vervolgens op de bank te blijven. Vanavond mag hij het vanaf 18.45 uur laten zien bij Groningen.

Bij tegenstander FC Utrecht staat Gryano Kerk in de spits. Ook is er uiteraard weer plek voor Sander van de Streek, die deze week werd verkozen tot Speler van het Jaar bij FC Utrecht. Tommy St. Jago werd tweede in die verkiezing, maar zit woensdag op de bank. Ook Eljero Elia zit op de bank bij FC Utrecht. Hij sprak zich eerder vandaag nog uit over Robben, die eerder dit seizoen een grap maakte richting Elia.


Eredivisie

gerelateerd