Go Ahead pakt door met derde aanwinst voor Eredivisie-rentree

22 mei 2021, 19:31

Go Ahead Eagles is daadkrachtig op de transfermarkt en heeft alweer voor de derde keer dit seizoen beet. De Deventenaren nemen Phillipe Rommens over van TOP Oss. De 23-jarige middenvelder, die een contract voor twee seizoenen heeft getekend, volgt daarmee SC Cambuur-middenvelder Ragnar Oratmangoen en Isac Lidberg.

"De overgang naar Go Ahead Eagles is zo'n vijf weken geleden tot stand gekomen", zegt de 23-jarige Belg op de clubwebsite van Go Ahead. "Go Ahead Eagles toonde interesse en vervolgens heb ik een heel goed gesprek met Kees van Wonderen en Paul Bosvelt gevoerd. De ambities van de club, de individuele ontwikkeling die spelers in Deventer doormaken, de speelwijze met druk naar voren en opbouwen van achteruit. Daar kreeg ik een erg goed gevoel bij."

Rommens bereikte al voor de promotie naar de Eredivisie een akkoord over zijn transfer. "Heel speciaal om in de Eredivisie spelen. We zullen er met Go Ahead Eagles alles aan moeten doen om goed voor de dag te komen. Niet door alleen op de eigen helft terug te zakken, maar ook door van eigen kracht uit te gaan en met bravoure te spelen."

Rommens doorliep de jeugdopelding van PSV, waar hij 52 wedstrijden speelde voor de beloftenploeg in de Keuken Kampioen Divisie. Sinds 2018 staat hij onder contract bij TOP Oss.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen