Duitsland
2 – 2
Hongarije
Portugal
2 – 2
Frankrijk

Heracles plukt Laursen weg bij Emmen en houdt hem in Eredivisie

8 juni 2021 – FC Emmen is gedegradeerd, maar Nikolai Laursen zal toch op het hoogste niveau blijven spelen. De Deense aanvaller wordt door Heracles Almelo namelijk overgenomen van FC Emmen. Hij tekent drie seizoenen met de optie op een extra jaar, waaruit blijkt dat er veel vertrouwen is in de aanvaller.

Heracles plukt Laursen weg bij Emmen en houdt hem in Eredivisie

De vleugelspeler was het afgelopen EK Onder-21 nog actief voor Denemarken Onder-21 en heeft zich dinsdag in Almelo gemeld om zijn transfer af te ronden. Hij ziet het helemaal zitten bij zijn nieuwe club. "Heracles Almelo is een stabiele Eredivisieclub waar ik verder kan groeien. Ik heb al een paar keer in dit stadion mogen spelen. Heracles Almelo is een club met goede faciliteiten en een mooie visie over voetbal. Ik wil hier zoveel mogelijk spelen en uitgroeien tot een vaste basiswaarde", legt hij uit.

Technisch directeur Tim Gilissen is blij met Laursen, die de derde aanwinst is van Heracles. "Wij zijn zeer tevreden met de komst van Nikolai. Het biedt ons weer een extra optie voorin. Bovendien geloven wij dat er nog rek in zijn kwaliteiten zit. Wij gaan er samen alles aan doen om het maximale eruit te halen."

Laursen kwam eerder uit voor Jong PSV en in zijn thuisland Denemarken voor Bröndby IF. De afgelopen twee seizoenen kwam de aanvaller uit voor Emmen, dat hem in 2019 overnam van PSV.

Eredivisie

gerelateerd