Grote zorgen om blessures van aanvallers overschaduwen oefenduel tussen PSV en Heracles

7 januari 2024, 14:53
Foto: © Imago

PSV heeft zondagmiddag in Spaanse zon gelijkgespeeld tegen competitiegenoot Heracles Almelo (1-1). Peter Bosz stelde zijn wisselspelers op tegen Almeloërs, die met de sterkste elf begonnen aan de wedstrijd. Na afloop zal het bij Heracles echter vooral gaan over Nikolai Laursen en Jizz Hornkamp, die op vervelende wijze uitvielen in de oefenwedstrijd.

De Eindhovenaren begonnen prima aan het oefenduel, dat op een uitstekend veld in Spanje werd gespeeld. Na twintig minuten spelen zette één van de talenten van PSV, Tygo Land, de Belg Yorbe Vertessen vrij voor de keeper. Laatstgenoemde verschalkte Michael Brouwer en zette de Brabantse ploeg al vroeg op een 1-0 voorsprong. In het tweede bedrijf kwam Heracles Almelo, dat met Erwin van der Looi een nieuwe trainer heeft, langszij. Hornkamp kan vogelvrij bij de tweede paal afdrukken na een scherp aangesneden voorzet en zette de 1-1, tevens de eindstand, op het scorebord.

Artikel gaat verder onder video

Kort daarna kreeg de Almelose formatie uitgerekend in een oefenduel een domper te verwerken, want Laursen - die pas net is hersteld van een knieblessure - leek een op het eerste oog ernstige blessure aan zijn knie op te lopen. Het leidde direct tot zorgen bij de technische staf van de Almeloërs, die Laursen direct naar de kant moesten halen. In de slotfase ging het opnieuw mis, ditmaal bij doelpuntenmaker Hornkamp. Ook hij liep een nare blessure op, waar de verzorging de handen aan vol had. De toekomst zal moeten uitwijzen hoe ernstig de blessures bij de Heracles-aanvallers zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Oei is dit een voorbode.....

Rudolf21
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Het grote verval is begonnen.. Waar na alles lukte in de eerste seizoenshelft gaat nu alles fout en psv heeft niet de kwaliteit om dat om te draaien.. Luuk de jong gaat straks alleen maar zeuren over de arbitrage en weet geen knikker meer te raken..

Stuurwiel
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Als je lang genoeg hoopt…

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Peter Bosz is de klosz

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen