Problemen voor Oranje-opponent Tsjechië: vlucht uitgesteld

26 juni 2021, 16:45

De voorbereiding van Tsjechië op het duel met Nederland verloopt verre van soepel. Zondagavond staan beide ploegen tegenover elkaar in de achtste finale van het EK, maar de Tsjechen zijn nog altijd niet gearriveerd in Boedapest. Dat heeft ermee te maken dat de vlucht vanuit Tsjechië vertraging heeft opgelopen.

De oorzaak van de vertraging is een technisch mankement in het vliegtuig waar de Tsjechische selectie aanwezig zou zijn. De Tsjechische voetbalbond laat weten dat het vliegtuig daardoor niet op kon stijgen en dus wordt er pas later afgereisd naar Boedapest. De planning was aanvankelijk om zaterdag al een keer in het stadion te trainen voor het duel, maar dat gaat waarschijnlijk niet meer lukken.

Zo kan Nederland daar een klein voordeeltje mee doen. De vlucht van Oranje is wel vlekkeloos verlopen en zij kunnen zich dus wel optimaal voorbereiden op het duel. Nederland kent sowieso al een goede voorbereiding, gezien het de eerste drie wedstrijden in de poule al ongeslagen doorkwam. Zo is Oranje op het mentale vlak helemaal klaar voor de achtste finale.

Lees ookWeinig optimisme in Tsjechië over duel met Nederland

Alleen blijft het nog de vraag in welke samenstelling het Nederlands elftal van Frank de Boer zal spelen. Er wordt veel gediscussieerd over de spitspositie naast Memphis. Wout Weghorst en Donyell Malen vormen het onderwerp van discussie. Tsjechië werd derde in de poule door onder Engeland en Kroatië te eindigen, maar als beste nummer drie ging het toch nog door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen