De vermoedelijke opstelling van PSV tegen Galatasaray

21 juli 2021 – PSV speelt vanavond (21.00 uur) zijn eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray SK. De ploeg van trainer Roger Schmidt wil dolgraag naar het hoofdtoernooi en zal dus drie voorrondes moeten overleven. De selectie van de Eindhovenaren staat er echter al goed voor.

De vermoedelijke opstelling van PSV tegen Galatasaray

Doelman Joël Drommel kwam deze zomer over van FC Twente maakt tegen de Turkse grootmacht zijn debuut onder de lat. Zijn concurrent Yvon Mvogo is vanwege het EK nog niet beschikbaar voor Schmidt. De achterhoede wordt vanavond gevormd door Jordan Teze, aanwinst André Ramalho, Oliver Boscagli en Philipp Max.

Op het middenveld is er natuurlijk een basisplaats voor Marco van Ginkel, de nieuwe aanvoerder van PSV. Hij wordt in de controlerende rol bijgestaan door Ibrahim Sangaré. Davy Pröpper neemt volgens het Eindhovens Dagblad plaats op de bank. Ook Mario Götze en Noni Madueke hebben een basisplaats, terwijl Cody Gakpo volgens het ED nog een twijfelgeval is.

De aanvaller is pas net terug van vakantie en wordt in de basisopstelling eventueel vervangen door Yorbe Vertessen. In de spits is sowieso een plekje vrij voor routinier Eran Zahavi. EK-gangers Denzel Dumfries en Donyell Malen zijn sowieso nog niet van de partij. Het zou zomaar kunnen dat zij helemaal niet meer terugkeren bij PSV.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Drommel; Teze, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Van Ginkel, Gakpo, Götze; Zahavi, Madueke

PSV

gerelateerd