Terim over zeperd: "De fans van Galatasaray zullen het begrijpen"

22 juli 2021 – Fatih Terim zag zijn Galatasaray woensdagavond een ongekend pak slaag krijgen in het Philips Stadion. De de 5-1 nederlaag in Eindhoven toonde de Turkse trainer zich echter een goede verliezer. Toch zal de 67-jarige oefenmeester de handdoek nooit in de ring gooien.

Terim over zeperd: "De fans van Galatasaray zullen het begrijpen"

"PSV heeft gewonnen en ze gaan waarschijnlijk door naar de volgende ronde", vertelde Terim na de wedstrijd op de persconferentie. "In ieder geval is PSV een stap dichterbij de volgende ronde gekomen. Ze hebben beter gespeeld en uiteindelijk ruim gewonnen. PSV was het beste team vanavond. Wij moeten volgende week alles in het werk stellen."

De ervaren coach hoopt op begrip van de fans, die voetbal in de Champions League lijken te kunnen vergeten dit seizoen. "De fans van Galatasaray zullen na vanavond beter begrijpen waarom ik drie jaar nodig heb om dit Galatasaray op een hoger niveau te krijgen te krijgen. We zullen ons uiterste best doen om volgende week deze situatie om te draaien."

Terim is bezig aan zijn vierde periode bij Galatasaray. De voormalig bondscoach van Turkije won met de grootmacht uit Istanbul de UEFA Cup en de Turkse beker (3x). Daarnaast werd onder zijn leiding acht keer de landstitel gepakt. De laatste keer was echter tijdens seizoen 2018/19. Sindsdien werd de prijzenkast van de topclub niet meer aangevuld.

UEFA Champions League

gerelateerd