Gerbrands over Ihattaren: "We hebben er echt alles aan gedaan"

21 augustus 2021, 15:59

Toon Gerbrands vindt het teleurstellend dat het Mohamed Ihattaren niet het maximale uit zichzelf heeft gehaald bij PSV. De negentienjarige spelmaker werd nog niet eens heel lang geleden op handen gedragen in Eindhoven, maar is nu op weg naar de uitgang nadat hij zich onmogelijk heeft gemaakt.

PSV heeft Ihattaren meerdere kansen gegeven en er alles aan gedaan om hem te ondersteunen, maar zonder effect. Dat de aanvallende middenvelder door de achterdeur vertrekt, vindt Gerbrands erg jammer. Tegelijkertijd vindt hij dat PSV weinig te verwijten valt. "Omdat we er echt alles aan gedaan hebben om er wat van te maken", zegt hij bij de NOS.

Ihattaren beschikt bij PSV over een overeenkomst die volgend jaar zomer afloopt. Dat contract zal hij naar het zich laat aanzien niet uitdienen. Maar of het deze zomer nog tot een vertrek komt, moet nog blijken. "Ik hoop dat Ihattaren in een andere omgeving komt en daar de volgende stap in zijn carrière kan maken. Soms loopt het zo in het leven", is Gerbrands niet rancuneus.

Ihattaren is de voorbije maanden met meerdere clubs in verband gebracht. Ruim een week geleden werd hij door de Franse journalist Abdellah Boulma gelinkt aan een overgang naar AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen