Koeman geeft duidelijk signaal af met opstelling tegen Bilbao

21 augustus 2021, 21:14

FC Barcelona speelt zaterdagavond de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. De eerste wedstrijd werd door Barcelona al met 4-2 gewonnen van Real Sociedad en nu staat een wedstrijd tegen een andere Baskische ploeg op het programma. Tegen Athletic Bilbao geeft Ronald Koeman een duidelijk signaal af: hij wil graag bouwen aan een vast elftal.

Koeman kiest er dan ook voor om met exact dezelfde namen te beginnen als vorige week tegen Sociedad. Memphis staat dus wederom in de punt van de aanval en hij wordt daar bijgestaan door Martin Braithwaite, vorige week nog goed voor twee doelpunten en Antoine Griezmann. Frenkie de Jong staat op het middenveld samen met Sergio Busquets en Pedri, die na deze wedstrijd twee weken op vakantie gaat.

Achterin staat oud-Ajacied Sergino Dest op rechtsback. Barcelona speelt voor de interlandperiode dus eerst nog tegen Bilbao en later nog tegen Getafe. De ploeg draaide een uitstekende voorbereiding en lijkt het vertrek van superster Liones Messi vooralsnog uitstekend op te vangen. Tegen Bilbao moet het puntenaantal worden verdubbeld.

Opstelling Barcelona: Neto; Alba, Pique, Garcia, Dest; Pedri, Busquets, De Jong; Braithwaite, Memphis, Griezmann.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen