Solskjær zet United-door wagenwijd open voor Cristiano Ronaldo

27 augustus 2021 – Cristiano Ronaldo (36) leek een sterke voorkeur te hebben naar Manchester City als nieuwe club, maar Ole Gunnar Solskjær heeft vrijdag de weg naar Manchester United ook wagenwijd geopend. Volgens de Noorse manager is de voormalig speler van The Red Devils welkom op het oude nest.

Solskjær zet United-door wagenwijd open voor Cristiano Ronaldo

"We hebben altijd een goede communicatie met Ronaldo gehad. Bruno Fernandes praat veel met hem, kent hem goed en weet hoe hij zich voelt. Als hij weg gaat bij Juventus, dan weet hij waar wij zijn", zette Solskjær de deur naar een comeback bij United open voor de aanvaller die wil vertrekken uit Turijn. 

"Cristiano is een legende van deze club. De beste speler aller tijden, als je het mij vraagt. Ik had het geluk om met hem te mogen spelen", zei Solskjær over Ronaldo. Duidelijk is dat de aanvaller een nieuwe club zoekt: hij zocht contact met rivaal Manchester City, maar mogelijk is United dus ook een serieuze optie. Op de social media reageerde enkele fans van United al furieus op de geruchten dat hun ster bij City zou gaan tekenen. 

Lees ook'Ronaldo is op oorlogspad, opvolgers bij Juventus al genoemd'

Guardiola staat ook ervoor open
Ook bij de andere club in Manchester werd gesproken over Ronaldo. "Cristiano Ronaldo zal zelf bepalen waar zijn toekomst ligt en waar hij wil spelen. Niet Manchester City, niet ik. Maar op dit moment is het ver weg", reageerde de Catalaan, die ondanks dat Harry Kane niet kwam tevreden is met zijn selectie. "Ik ben ongelofelijk tevreden met mijn selectie. Maar er kan in een aantal dagen altijd nog veel veranderen", hield hij zich op de vlakte.

Premier League

gerelateerd