Ajax kijkt vooruit naar CL-start, Feyenoord verliest twee punten

15 september 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 14 september.

Dominant Bayern laat 'Oranje' Barcelona kansloos in Camp Nou

Luuk de Jong heeft in zijn eerste wedstrijd voor FC Barcelona weinig kunnen betekenen voor zijn nieuwe werkgever. De Catalanen verloren in het eigen Camp Nou met 0-3 van Bayern München, dat vrijwel de gehele wedstrijd veel sterker was dan de gastheer. Robert Lewandowski was goed voor twee treffers.

Barça gekraakt: "Dit leek wel een trainingspartijtje voor Bayern"

Ron Vlaar en Jan Boskamp zijn dinsdagavond geschrokken van het niveau van FC Barcelona. De Catalanen gingen op eigen veld met 0-3 onderuit tegen Bayern München. Volgens de analisten hoeven we dit seizoen niet veel te verwachten van de ploeg van trainer Ronald Koeman.

Koeman realistisch: "Te weinig spelers van allerhoogste niveau"

Ronald Koeman was na afloop van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Bayern München realistisch over de verwachtingen voor zijn ploeg. De trainer van de Catalaanse grootmacht zag grote verschillen tussen beide ploegen en was blij dat het publiek in Camp Nou zich ondanks de nederlaag positief opstelde.

Ten Hag eerlijk over Klaassen: "Dat heeft hem genekt"

Ajax begint woensdagavond aan de Champions League. Erik ten Hag verwacht een pittige wedstrijd tegen de Portugezen, mede door diverse blessures. Zo zijn Mohammed Kudus, Davy Klaassen en Zakaria Labyad allemaal geblesseerd.

Feyenoord opent Conference League met gelijkspel

Feyenoord is het hoofdtoernooi van de Conference League dinsdagavond begonnen met een teleurstellend gelijkspel tegen Maccabi Haifa. In een snikheet Israël kregen beide ploegen kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar doelpunten vielen er niet in de badplaats in Noord-Israël: 0-0.

Linssen en Slot balen na gelijkspel: "Die had er echt in gemoeten"

Bryan Linssen baalt na de wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv. Het duel eindigde zonder doelpunten en dat mocht de aanvaller zichzelf aanrekenen. Hij kreeg drie mogelijkheden, maar wist ze dus niet te verzilveren. Vooral van de laatste kans baalde hij achteraf.

Til over drukke speelschema: "Ik moet echt niet gaan klagen"

Guus Til vindt het prima dat hij de afgelopen weken een bomvol programma heeft afgewerkt. De middenvelder speelde tot nu toe alles bij Feyenoord en was ook nog eens actief in het Nederlands elftal. De huurling van Spartak Moskou speelde de afgelopen jaren erg weinig, maar weigert te klagen over de vele wedstrijden die hij nu afwerkt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen