Gakpo kritisch na gelijkspel: ''Moeten we aandacht aan besteden"

16 september 2021, 23:40   Bijgewerkt: 17 september 2021, 00:06

PSV en Real Sociedad speelden in een spannende en leuke wedstrijd met 2-2 gelijk. Cody Gakpo zorgde voor de gelijkmaker, maar hij was niet helemaal tevreden na het laatste fluitsignaal. De aanvaller vond de Eindhovenaren te slordig aan de bal. Waar dat aan lag? Hij vond het moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen direct na het Europa League-duel.

De thuisploeg kwam op voorsprong via Mario Götze, maar acht minuten later keken Roger Schmidt en zijn mannen tegen een achterstand aan. "We begonnen niet zo sterk aan de wedstrijd. Ik denk dat we bij de tweede ballen en in de fifty-fifty-duels niet scherp genoeg waren. Dan krijg je twee goals om je oren. In de tweede helft zochten we naar de gelijkmaker en later de overwinning. We hebben hard gevochten, maar het was niet genoeg", stelt Gakpo voor de camera van Veronica

Hij is positief over de tegenstander uit Baskenland. "Ze stonden goed, maar ik denk dat wij de ruimtes beter hadden kunnen vinden. Dat deden we met vlagen, maar dat leidde vaak net niet tot grote kansen. Sommige wedstrijden zijn gewoon zo. Dat is een punt waar we aandacht aan moeten besteden. Die slordigheden moeten eruit, dan hadden we meer kansen kunnen creëren", stelt Gakpo, die de wedstrijd niet uit mocht spelen van zijn trainer.

De Oranje-international werd gewisseld voor Armindo Bruma. De blessuretijd bedroeg acht minuten, maar daarin werden geen grote kansen gecreëerd. "Waarom ik werd gewisseld? Geen idee, maar we hebben iedereen nodig. De trainer dacht dat-ie misschien nog wat kon forceren. Uiteindelijk doen we alles om te winnen en hebben we meer dan elf goede spelers", besluit Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen