Van Bommel, Weghorst en Lammers balen allemaal van remise

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 september 2021 – VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt moesten zondagavond genoegen nemen met een gelijkspel. Sam Lammers en Wout Weghorst waren beide trefzeker, maar konden na afloop niet echt blij zijn. Het was voor de oud-PSV'er wel een speciaal moment: hij scoorde zijn eerste doelpunt in de Bundesliga.

Van Bommel, Weghorst en Lammers balen allemaal van remise

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Natuurlijk ben ik blij met mijn doelpunt. We hebben een zeer goede eerste helft gespeeld. We waren energiek en agressief in de duels, hebben de tegenstander onder druk gezet en vaak de tweede bal gewonnen. We hadden meer dan één goal kunnen en moeten maken. Dat had ons ook in de kaart gespeeld. Na rust hadden we niet meer de benodigde kracht, kreeg de tegenstander meer kansen en kwamen we in de problemen", analyseert Lammers de wedstrijd op de site van de club.

Mark van Bommel vond dat zijn club verdiende om te winnen, vertelt hij via de officiële kanalen van Die Wölfe. "Eigenlijk ben ik teleurgesteld over het resultaat, maar aan de andere kant ook trots op de manier waarop we gespeeld hebben. We dicteerden het spel. Die ene keer dat we niet goed drukzette, scoorde Frankfurt een geweldig doelpunt via Lammers. Maar we hielden vol in de tweede helft, creëerden veel kansen en wisten twintig minuten voor tijd de gelijkmaker te maken."

Weghorst, die de gelijkmaker tegen de touwen werkte, was na afloop vooral bezig met het team en niet met zijn eigen succes. "Ons doel was de drie punten. Als we de kansen beter benutten, dan hadden we gewonnen. Want wij waren alles bij elkaar de betere ploeg", besluit de spits, die door het puntverlies de eerste plaats kwijt is op de ranglijst. De club heeft evenveel punten als Bayern München, maar de regerend landskampioen heeft een veel beter doelsaldo.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bundesliga

gerelateerd