Pochettino legt wissel uit aan Messi: kou lijkt uit de lucht

21 september 2021 – Lionel Messi en Paris Saint-Germain-coach Mauricio Pochettino hebben een streep gezet onder de wissel van afgelopen weekeinde. De Argentijnse trainer haalde de vedette een kwartier voor tijd naar de kant tegen Olympique Lyon bij een gelijke 1-1-stand, waarop Messi woedend reageerde en een high five van de coach liet hangen. Het probleem zou inmiddels alweer zijn uitgesproken en de kou is uit de lucht.

Pochettino legt wissel uit aan Messi: kou lijkt uit de lucht

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat weten L'Équipe en RMC Sport althans. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde media hebben beide mannen maandag gesproken over het incident, met als uitkomst dat het uitgesproken was. Pochettino gaf aan dat hij Messi uit voorzorg had gewisseld en deed dat omdat de kleine Argentijn geraakt was op zijn knie. De staf van Paris Saint-Germain had dit als een waarschuwing opgevangen.

Bij Messi werd gecheckt of alles in orde was en hij had bevestigend geantwoord. Toch werd hij eruit gehaald uit voorzorg voor zijn knie, maar dat was volgens Messi dus overbodig. Het voorval werd uitgesproken en er staat een dikke streep onder wat beide Argentijnen betreft. Overigens werd het duel gewonnen door een andere Argentijn: Mauro Icardi kopte tegen de verhoudingen raak tegen het elftal van Peter Bosz: 1-2. 

Lees ookPochettino legt veelbesproken wissel van boze Messi uit

In alle grote media werd de wissel groots besproken, waarbij zelfs even gesteld werd dat Poch zijn ondergang inluidde met die beslissing om Messi van het veld te halen. Bij FC Barcelona gebeurde dat zelden en altijd in overleg met Messi. De aanvaller stond maandag niet op het trainingsveld van Paris Saint-Germain, maar dat had alles te maken met het feit dat hij verzorgd werd om woensdagavond alweer te kunnen spelen.

Reacties

Ligue 1

gerelateerd