Verheijdt zeer somber: ''Drie punten gepakt, morgen weer kwijt''

10 oktober 2021 – Thomas Verheijdt toonde zich zondagmiddag tegen FC Den Bosch maar weer eens een van de sterspelers van ADO Den Haag met een hattrick. Door met 3-2 te winnen van de Brabanders, pakt ADO weer drie punten en klimt het naar plek vijf in de Keuken Kampioen Divisie. Het had echter bovenaan kunnen staan, als het de zes strafpunten niet had ontvangen. Dat maakt Verheijdt ook behoorlijk moedeloos.

Verheijdt zeer somber: ''Drie punten gepakt, morgen weer kwijt''

Na afloop van zijn heldenrol in het duel met Den Bosch, was Verheijdt voor de camera van EPSN zeer open over de situatie. "Waarschijnlijk worden er morgen weer ergens drie punten afgetrokken bij ons. Vandaag drie punten gepakt, morgen zijn we die weer kwijt, dus dan blijft het in ieder geval gelijk. Of ik daar moedeloos van word? Ja natuurlijk, maar dat is even niet anders."

Op het veld doen de spelers er alles aan om het seizoen succesvol te laten verlopen, maar de hogere machten steken daar een stokje voor. "We kunnen er niets aan doen. We hopen dat er meer duidelijkheid is over drie weken en dat wij dan wel rustig kunnen voetballen. Tot nu toe loopt het goed binnen de lijnen. Als we onze wedstrijden blijven winnen, kunnen we misschien nog rare dingen doen, ondanks de punten in mindering."

Lees ook: Verheijdt geeft met hattrick goede reactie op misdragend publiek

ADO kampt met flinke financiële problemen en hoopt binnen nu en een aantal weken een nieuwe eigenaar te vinden. Eerder waren er al geïnteresseerde partijen, maar tot een overname kwam het nog niet. Ruud Brood presteert voorlopig nog uitstekend op het veld en pakte vorige week de eerste periodetitel. Helmond Sport is vrijdag de volgende uitdaging.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd