Slot puzzelt: Sinisterra vermoedelijk niet, Nelson wel inzetbaar

14 oktober 2021 – Feyenoord huurde in de afgelopen zomer Reiss Nelson (21) van Arsenal en na twee maanden optrainen lijkt de multi-inzetbare aanvaller dan ook eindelijk fit genoeg om daadwerkelijk minuten te maken. Hoewel een basisplaats nog niet aan de orde is, zou hij wel zijn officiële debuut kunnen gaan maken namens de Rotterdammers.

Slot puzzelt: Sinisterra vermoedelijk niet, Nelson wel inzetbaar

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Nelson deed tegen het beloftenteam van De Graafschap tijdens de interlandbreak een halve oefenwedstrijd mee. Vlak voor de interlandbreak gaf trainer Arne Slot al aan dat de aanvaller mogelijk een aantal minuten zou kunnen maken, maar omdat het echt beperkt moest blijven tot een handjevol, werd het risico uiteindelijk niet genomen.

Na de oefenpot tegen de Doetinchemmers heeft Slot voorin dus weer wat meer mogelijkheden. Omdat Luis Sinisterra in de nacht van donderdag op vrijdag met Colombia nog in actie komt, zal hij vermoedelijk niet spelen komend weekend tegen RKC Waalwijk. Een basisplaats van Nelson ligt dan overigens nog niet in de lijn der verwachting: volgens het AD is een startplek aan de aftrap nog 'ver weg' voor de huurling. 

Lees ookGoed blessure-nieuws bij PSV en Feyenoord

De van origine rechtsbuiten, die twee seizoenen geleden nog werd verhuurd aan 1899 Hoffenheim en voor die club zeven doelpunten maakte in 29 officiële wedstrijden, kan ook aan de linkerkant uit de voeten. Een andere logische optie is om Cyriel Dessers in de punt van de aanval te posteren en Bryan Linssen naar de linkerkant te verkassen bij afwezigheid van Sinisterra.

Feyenoord

gerelateerd