Fan Newcastle stabiel in ziekenhuis; Reguillon schrok zich kapot

17 oktober 2021 – De fan van Newcastle United die tijdens de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur een hartaanval kreeg, maakt het inmiddels goed. De wedstrijd in de Premier League werd tijdelijk stilgelegd omdat er medische assistentie noodzakelijk was om het leven van de supporter te redden. Het was Sergio Reguillon die de scheidsrechter op het incident wees.

Fan Newcastle stabiel in ziekenhuis; Reguillon schrok zich kapot

De linksback van Tottenham Hotspur schrok zich rot, toen hij de paniek op de tribune zag. "De fans riepen dat we moesten stoppen met voetballen. Ik zag de fan op de grond liggen en dat iemand hem aan het reanimeren was. Ik was erg nerveus en rende direct naar de scheidsrechter. Ik zei tegen hem: we kunnen zo niet spelen, we moeten stoppen", aldus de back tegen Engelse media.

In een officieel statement op de clubwebsite laat Newcastle United weten dat de fan zich inmiddels weer goed voelt. 'De supporter die medische zorg moest krijgen, is gestabiliseerd. Bovendien is hij aanspreekbaar in het ziekenhuis', schrijft de club. De wedstrijd werd ruim twintig minuten stilgelegd.

Na de onderbreking verdedigde Tottenham Hotspur met succes de voorsprong. Newcastle United werd in eigen huis met 2-3 verslagen en begon daarmee matig aan het avontuur onder de nieuwe, steenrijke eigenaar.

Premier League

gerelateerd