'Barcelona slaat na contractverlenging Pedri volgende slag'

20 oktober 2021 – FC Barcelona heeft een pijnlijke transferzomer achter de rug, maar is inmiddels stevig aan het bouwen aan een topelftal voor de toekomst. Eerder legde de club toptalent Pedri al vast tot medio 2026 en ook Ansu Fati zal op zeer korte termijn volgen.

'Barcelona slaat na contractverlenging Pedri volgende slag'

Dat meldden verschillende bronnen woensdagmiddag, onder wie transferspecialist Fabrizio Romano. Hij schreef op Twitter dat de achttienjarige aanvaller op dezelfde dag nog zijn handtekening onder het nieuwe contract zou zetten, waarna zijn bijtekenen donderdag door Barcelona zelf wereldkundig gemaakt zal worden.

Naar verluidt zou het gaan om een contract tot medio 2027. Net als bij Pedri zal daarin bij Fati een afkoopsom van liefst een miljard euro worden opgenomen, evenals enkele bonussen voor de speler als hij met de club prijzen pakt.

Trainer Ronald Koeman kondigde dinsdag al aan dat het nieuws over Fati - waarover al lange tijd gespeculeerd wordt - dichtbij was. Inmiddels lijkt het er dus op dat het volgende goede nieuws na de verlenging van Pedri al zo goed als zeker is. Ousmane Dembélé, wiens contract komende zomer ook afloopt, is het volgende doelwit. 

LaLiga

gerelateerd