Robben ziet werk in voetballerij voorlopig niet zitten

7 november 2021, 17:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arjen Robben weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 37-jarige aanvaller nam zondagmiddag afscheid in een volle Euroborg, waar FC Groningen en RKC Waalwijk met 1-1 gelijkspeelden. De voormalig vleugelflitser werd na afloop door de pers gevraagd of hij al wist wat hij nu wilde gaan doen, maar daar had Robben geen antwoord op.

Of Robben een baan in de voetballerij ambieert? "Ik ben er eerlijk gezegd nog niet heel erg mee bezig geweest", vertelde Robben op een persconferentie. "Ik heb ook niet echt concrete ambitie dat ik nu al zeg: ik wil heel graag als trainer aan de slag of technisch directeur aan de slag." Robben zette na afgelopen seizoen een punt achter zijn loopbaan. De buitenspeler keerde terug bij FC Groningen, maar kwakkelde vooral met blessureleed.

Ook een baan als analyticus ziet Robben niet direct zitten. "Op dit moment voel ik daar niet zo heel veel voor. Ook toen ik stopte bij Bayern München heb ik een jaar lang afscheid genomen van het voetbal. Dat beviel me heel erg goed, ik had veel tijd voor mijn gezin en dat ben ik ook nu weer van plan. Ik wil er vooral voor mijn kinderen zijn, iedere zaterdag kijk ik bij de hockey en voetbal van mijn kinderen. We zullen zien wat de toekomst mij gaat brengen."

De kans is groot dat FC Groningen hem al heeft benaderd voor een verlengd verblijf in de technische staf, maar hoorde dus al snel een nee. FC Groningen steeg door het gelijkspel naar de vijftiende plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen