Flinke domper voor FC Barcelona: Fati opnieuw lang uit de roulatie

7 november 2021, 22:59

FC Barcelona kan de komende weken opnieuw geen beroep doen op Ansu Fati. Het achttienjarige megatalent van de Catalanen is naar verwachting langer dan een maand niet inzetbaar vanwege een nieuwe blessure. Fati keerde onlangs terug na een slepende knieblessure, maar keert nu tot zijn grote verdriet terug in de ziekenboeg.

Dat weet Mundo Deportivo. De Spaanse krant heeft vernomen dat de buitenspeler vier tot zes weken uit de roulatie is, waardoor hij pas eind dit jaar weer inzetbaar is bij de kwakkelende Catalanen. Fati maakte vorige maand zijn rentree bij FC Barcelona en drukte direct zijn stempel. Een knieblessure hield hem bijna een jaar aan de kant.

Ditmaal is zijn hamstring het grote probleem. Afgelopen zaterdag sloeg het noodlot toe. Fati liep tijdens een aanvallende actie een hamstringblessure op en moest zich direct laten wisselen. Zonder het supertalent gaf FC Barcelona een 0-3 voorsprong uit handen tegen Celta de Vigo. De laagvlieger knokte zich terug en boekte een spectaculair 3-3 resultaat.

FC Barcelona bleef daardoor steken op de teleurstellende negende plaats in de Eredivisie. De Spaanse grootmacht is bezig aan een lastige periode en zal vanaf deze week onder leiding staan van de nieuwe coach Xavi. De voormalig topmiddenvelder is de opvolger van de onlangs ontslagen Ronald Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen