Gakpo in Qatar voor speciaal onderzoek naar 'herblessure'

14 november 2021, 16:17   Bijgewerkt: 14 november 2021, 16:27

Cody Gakpo werkt nog altijd hard aan het herstel van zijn enkelblessure. Dat doet de PSV-aanvaller momenteel in Qatar. Daar wordt door 'een van 's wereld beste enkelspecialisten' onderzoek gedaan naar de precieze aard van de blessure.

Gakpo zelf plaatste zondagmiddag op zijn Instagram-story een video waar hij te zien was op een loopband. Het was onderdeel van een speciaal onderzoek naar zijn enkel, zo weet Voetbal International. Het medium schreef hoe PSV na de interlandbreak voorzichtig zal zijn met Gakpo, omdat er sprake is van een 'herblessure'. 

Vorig jaar miste Gakpo door een blessure aan hetzelfde gewricht namelijk ook al negen wedstrijden. In samenspraak met PSV en SEG, het makelaarskantoor dat Gakpo begeleidt, is daarom gekozen voor de trip naar Doha, waar de precieze aard van Gakpo's blessure onderzocht wordt door 'één van 's werelds beste enkelspecialisten'.

De blessure van Gakpo was een van de vele kwetsuren waar de Eindhovense club de laatste weken mee te maken kreeg. Noni Madueke, de andere smaakmaker voorin, moest eveneens meerdere wedstrijden aan zich voorbij laten gaan en ook Davy Pröpper, Marco van Ginkel, Mario Götze, Ryan Thomas, Ritsu Doan en Yorbe Vertessen waren er niet altijd bij.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen